Treinen

Treinen

Roessink Richttechniek

Treinwagon herstel

Roessink Richttechniek heeft op vakkundig wijze reeds diverse treinwagons kunnen herstellen. Uw wagon wordt bij ons gebracht met een dieplader, zodat het via de weg vervoerd kan worden. Vervolgens wordt de wagon met een kraan gelost en bij ons binnen gezet.

Treinwagon herstel
Schadeherstel bij een treinwagon

Treinen

Schadeherstel bij een treinwagon

Voor wij beginnen met het herstellen van de schade, worden er een aantal metingen verricht. Wanneer we dit helder hebben, kan het herstel beginnen. Wij richten de wagons met druk en warmte. Door middel van een inductiewarmer brengen wij warmte in de wagon. Inductie is het plaatselijk verwarmen van het materiaal. Door deze werkwijze veranderen de materiaaleigenschappen niet en behoudt de wagon zijn sterkte en eigenschappen.

Mocht het zo zijn dat de draaistellen vervormd zijn, dan kunnen wij deze ook herstellen. Het is mogelijk om diverse type wagons en draaistellen te herstellen. Uit heel de wereld komen bedrijven naar ons om dit te laten herstellen. Uiteindelijk wordt er veel geld bespaard door het herstellen van de wagons.

Schadeherstel bij een treinwagon
Schadeherstel bij een treinwagon

Meer informatie over het herstellen van schade aan treinwagons?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door ons contactformulier in te vullen, maar u kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer  038 422 60 22.
Logo Roessink Richttechniek

Adres

Lichterweg 21,
8042 PW Zwolle

Openingstijden

Ma tm vrijdag 8.00 uur tot 17.00
Za en Zo gesloten

24/7 bereikbaar op 06-15146401

Contactgegevens

© 2024 Roessink Richttechniek | Power Internet - Professionele websites | Privacyverklaring | Power For Jobs