Schadeherstel

Schadeherstel

Roessink Richttechniek

Voor vakkundig schadeherstel in Zwolle

Roessink Richttechniek verzorgt volledig schadeherstel van uw wagenpark. Dit geldt voor alle voertuigen zoals trucks, trailers, bussen etc. Bij volledig schadeherstel rekenen wij ook de schadeafwikkeling met uw verzekering, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Wij weten als geen ander dat schade aan uw voertuig tevens stilstand van uw werkzaamheden kan betekenen. Daarom herstellen wij uw schade zo snel mogelijk. Uw voertuig wordt netjes afgeleverd en u ziet van de schade niets meer terug.

Roessink Richttechniek Roessink Richttechniek
Roessink Richttechniek Roessink Richttechniek
Roessink Richttechniek Roessink Richttechniek

Trucks

Schadeherstel voor vrachtwagens

Schade aan uw truck is altijd vervelend. De kosten van de schade, evenals de kosten door stilstand van het voertuig, kunnen erg oplopen. Daarnaast zijn er veel zaken omtrent de schade die u dient te regelen.

Wij zijn er om u hiervan te ontlasten door de schade met de verzekering voor u te regelen. Ook zorgen wij voor vervangend vervoer om de stilstand te minimaliseren. Kortom: wij herstellen alle merken voertuigen en zijn een universeel bedrijf dat de schade van A tot en met Z voor u regelt.

Als u WA verzekerd bent, bieden wij u een goede prijs aan door het gebruik van goede tweedehands imitatiedelen. Hiermee kunnen wij de prijs drukken van uw schade.

Offertes kunt u altijd vrijblijvend bij ons opvragen. Bij schade komen wij vrijblijvend langs om zo de schade specifiek op te kunnen nemen. Zo kunnen wij in overleg bepalen wat de beste mogelijkheden zijn: de schade herstellen of een nieuw onderdeel plaatsen.

Schadeherstel opleggers/aanhangers

Heeft u schade aan uw oplegger of aanhanger? Wij zorgen voor een volledig schadeherstel. Als universeel bedrijf zijn wij in staat om alle merken en type opleggers te repareren. Daarnaast richten wij uw oplegger en kunnen we zijwanden of deelreparaties uitvoeren.

Heeft u een aluminium oplegger? Deze kunnen wij ook voor u herstellen en lassen. Bij schade kunnen wij vrijblijvend bij u langs komen om de schade te bekijken en een goede calculatie op locatie te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Bedrijfswagens

Schadeherstel bedrijfswagens

Het herstellen van bedrijfswagens is een van onze specialiteiten. Wij werken dan ook voor veel schadeherstelbedrijven en dealers die zelf niet over het juiste materiaal beschikken.

Wij nemen het volledige schadeherstel van uw bedrijfswagen uit handen, het plaatwerk richten, (de)monteren en spuiten.

Roessink Richttechniek Roessink Richttechniek
Schadeherstel tourbussen

Bussen

Schadeherstel touringcar bussen

Heeft u schade aan uw touringcar of bus? Dan kunt u bij ons terecht voor het herstel van alle schade, zowel richten als (de)monteren en plaatwerken.

Het herstellen van een bus is specialistisch werk. Wij helpen u met een zo snel mogelijk herstel zodat u weer de weg op kunt.

Landbouw

Schadeherstel LMB

Wij herstellen ook schade aan u landbouwmachines in alle soorten en maten. Van kippers tot maaiers, trekkers, silagewagens etc.

Schadeherstel Landbouw
Schadeherstel ambulance en terreinwagens

Terreinwagens en Ambulances

Schadeherstel terreinwagens of ambulance

Schadeherstel voor terreinwagens is een specialisme dat wij zeer goed beheersen. Het specialistische werk ligt hierbij in het zelfdragende chassis. Ons klantenbestand bestaat veelal uit schadebedrijven, maar er zijn ook ambulances die beschikken over een zelfdragend chassis.

Vaak wordt gedacht dat heel de carrosserie van het chassis moet worden genomen. Echter kunnen wij herstellen op het chassis zelf. U kunt ons altijd bellen indien u een probleem heeft. Wij komen bij u langs om u verder te helpen. Roessink Richttechniek zorgt voor een totaal schadeherstel van uw terreinwagen of ambulance.

Spuiterij

Truckspuiterij

Onze truckspuiterij is zodanig ingericht, dat wij alle soorten voertuigen kunnen spuiten.

Trucks, trailers, bestelwagen, landbouw voertuigen, kranen etc.

Wij kunnen u een passende aanbieding doen voor zowel complete over spuiters en losse delen alle merken.

Roessink Richttechniek Roessink Richttechniek

Heeft u schade?

Aarzel dan niet, maar bel ons gerust. Wij staan 24 uur voor u klaar via telefoonnummer 038 422 60 22.
Logo Roessink Richttechniek

Adres

Lichterweg 21,
8042 PW Zwolle

Openingstijden

Ma tm vrijdag 8.00 uur tot 17.00
Za en Zo gesloten

24/7 bereikbaar op 06-15146401

Contactgegevens

© 2024 Roessink Richttechniek | Power Internet - Professionele websites | Privacyverklaring | Power For Jobs