Schadeherstel

Schadeherstel in Zwolle

Roessink Richttechniek verzorgt volledig schadeherstel van uw wagenpark, voor alle voertuigen zoals trucks, trailers, bussen etc. Bij volledig schadeherstel rekenen wij ook de schadeafwikkeling met uw verzekering, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Wij weten als geen ander dat schade stilstand van uw werkzaamheden kan betekenen. Daarom herstellen wij uw schade zo snel mogelijk. Uw voertuig wordt netjes afgeleverd en u ziet er niets meer van terug.

Trucks

Schade aan uw truck is altijd vervelend. De kosten van de schade evenals de stilstand van het voertuig kunnen erg oplopen. Daarnaast zijn er veel zaken omtrent de schade die u moet regelen. 


Wij zijn er om u daarvan te ontlasten door de schade met de verzekering voor u te regelen. Ook zorgen wij voor vervangend vervoer om de stilstand te minimaliseren. Kortom: wij herstellen alle merken voertuigen en zijn een universeel bedrijf dat de schade van A tot en met Z voor u regelt.

Als u WA verzekerd bent bieden wij u een goede prijs aan door het gebruik van goede tweedehands imitatiedelen. Hiermee kunnen wij de prijs drukken van uw schade.


Offertes kunt u altijd vrijblijvend bij ons opvragen. Bij schade komen wij vrijblijvend langs om zo de schade specifiek te calculeren. Zo kunnen wij in overleg bepalen wat de beste mogelijkheden zijn, schade herstellen of niet.

Schadeherstel opleggers/aanhangers

Heeft u schade aan uw oplegger of aanhanger? Wij zorgen voor een volledig schadeherstel. Als universeel bedrijf zijn wij in staat alle merken en type opleggers te repareren. Daarnaast richten wij uw oplegger en kunnen zijwanden of deel reparaties uitvoeren.


Heeft u een aluminium oplegger? Deze kunnen wij ook voor u herstellen en lassen. Bij schade kunnen wij vrijblijvend bij u langs komen om de schade te bekijken en een goede calculatie op locatie te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte 

Schadeherstel bedrijfswagens

Het herstellen van bedrijfswagens is een van onze specialiteiten. Wij werken dan ook veel voor schadeherstelbedrijven en dealers die zelf niet over het juiste materiaal beschikken.

Wij nemen dan ook het volledige schadeherstel van uw bedrijfswagen uit uw handen, het plaatwerk richten, (de)monteren en spuiten.

Schadeherstel touringcar bussen

Heeft u schade aan uw touringcar of bus? Dan kunt u bij ons terecht voor het herstel van alle schade, zowel richten als (de)monteren en plaatwerken.


Het herstellen van een bus is specialistisch werk. Wij helpen u met een zo snel mogelijk herstel zodat u weer de weg op kunt.

Schadeherstel LMB

Wij herstellen ook schade aan u landbouwmachines in alle soorten en maten. Van kippers tot maaiers, trekkers, sillage wagens etc.

Schadeherstel terreinwagens of ambulance

Schadeherstel voor terreinwagens is een specialisme dat wij zeer goed beheersen. Het specialistische werk ligt in het zelfdragende chassis. Ons klantenbestand bestaat uit veel schadebedrijven, maar ook ambulances die een zelf dragend chassis hebben.


Vaak wordt gedacht dat heel de carrosserie van het chassis moet worden genomen. Echter kunnen wij herstellen op het chassis zelf. U kunt ons altijd bellen indien u een probleem heeft. Wij komen bij u langs om u verder te helpen.


Kortom: wij zorgen voor een totaal schadeherstel van uw terreinwagen of ambulance.

Ruitenservice

Schade aan uw ruit? Wij vervangen en repareren deze graag voor u. 

  • Verwaarlozing van ruitschade levert vaak een barst op. 
  • Door onzichtbare reparatie van een sterretje of pit met hars, hoeft in negen van de tien gevallen de voorruit niet worden vervangen.

Wij repareren glasschade of vervangen ruiten van personenauto's, bestelauto's, bedrijfsvoertuigen en trucks.