Over ons

Over ons

Sinds 1989

Roessink Richttechniek

Roessink Richttechniek is dé specialist op het gebied van truckschadeherstel. U kunt een groot gedeelte van onze werkzaamheden vinden op deze website. Ons ervaren personeel staat klaar om 'uw klus' te klaren. Wij mogen reeds een groot aantal verzekerings- en leasemaatschappijen tot onze klantenkring rekenen.

Specialist in richtapparatuur

Historie

Specialist in richtapparatuur

De Zweedse firma Josam startte in 1989 haar activiteiten onder de naam Josam Richttechniek. De hoofdactiviteit van het bedrijf was verkoop van richtapparatuur van Josam, het Zweedse moederbedrijf. Daarnaast werd er een werkplaats ingericht voor training van de kopers met de apparatuur. Naast het richten en uitlijnen van trucks en trailers kwam er ook apparatuur voor het richten en uitlijnen van personenauto’s en een bandenservice.

Voor alle werkzaamheden en apparatuur zijn er cursussen waarin kennis wordt overgedragen, maar waaruit ook de gebruikerservaring van onze klanten wordt verzameld. Op deze wijze wordt veel kennis verkregen over de transportwereld en schadebranche.

In 2006 werd besloten de Nederlandse Josam vestiging te splitsen en dat had de volgende gevolgen:

  • De verkoop van machines werd kernactiviteit
  • De werkplaats en onroerend goed werden verkocht en zijn zelfstandig verder gegaan

Schadeherstel

Team Truckschade

Wij begrijpen als geen ander dat u graag met een veilig voertuig de weg op gaat. Wanneer u schade ondervindt, wilt u dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Wij herstellen uw schade op een kwalitatief hoogwaardige en efficiënte wijze. Door te werken met een platte organisatiestructuur en door continu aandacht te besteden aan een zo kort mogelijke doorlooptijd, zijn wij in staat om u snel van dienst te kunnen zijn! Wij werken met een klein team waarin ieder zijn eigen kwaliteiten kent.

Roessink Richttechniek Roessink Richttechniek

Heeft u een vraag voor ons?

Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 038 422 60 22.
Logo Roessink Richttechniek

Adres

Lichterweg 21,
8042 PW Zwolle

Openingstijden

Ma tm vrijdag 8.00 uur tot 17.00
Za en Zo gesloten

24/7 bereikbaar op 06-15146401

Contactgegevens

© 2024 Roessink Richttechniek | Power Internet - Professionele websites | Privacyverklaring | Power For Jobs