Richten op locatie

Richten op locatie

Roessink Richttechniek

Richten doen wij ook op uw locatie

Roessink Richttechniek heeft ruim 25 jaar ervaring om op locatie te richten. Dit komt veelal voor bij bedrijven die een richtvloer in hun bezit hebben, maar niet de apparatuur en de kennis. Voor ons is dit geen enkel probleem. Wij gaan het hele land door om dit voor u te verzorgen. Daarnaast hebben wij ook ervaring in het buitenland.

Richten op locatie
Richten op locatie

Historie

Richten over de hele wereld

Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring, zijn we meerdere malen in een goudmijn in Afrika geweest om trucks te richten. Daar kwam bij dat er in de werkplaats in Afrika niet of nauwelijks apparatuur aanwezig was, die we normaal gesproken nodig hebben om deze werkzaamheden uit te voeren. De kennis en ervaring kwamen goed van pas om het, ondanks de omstandigheden, toch voor elkaar te krijgen.

Het mobiel uitlijnen van zware bedrijfswagens is ook een activiteit welke wij beheersen. Roessink Richttechniek kan op locatie uitlijnen en problemen oplossen van uw wagenpark. Wilt u uw volledige wagenpark uitlijnen? Dan komen wij graag bij u langs om een scherpe aanbieding te doen.

Kleinere schades kunnen wij ter plekke verhelpen. Als er vooraf foto’s van de schade worden opgestuurd, komen wij met de juiste onderdelen bij u langs. Ook verrichten wij noodreparaties. Dit alles om stilstand zo beperkt mogelijk te houden.

Richten op locatie is voor ons geen probleem

Neem gerust telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden. Bel hiervoor naar telefoonnummer 038 422 60 22.
Logo Roessink Richttechniek

Adres

Lichterweg 21,
8042 PW Zwolle

Openingstijden

Ma tm vrijdag 8.00 uur tot 17.00
Za en Zo gesloten

24/7 bereikbaar op 06-15146401

Contactgegevens

© 2024 Roessink Richttechniek | Power Internet - Professionele websites | Privacyverklaring | Power For Jobs