Richten

Richten

Roessink Richttechniek

Specialist in richten

Roessink Richttechniek is gespecialiseerd in het richten van verschillende soorten voertuigen. Wij helpen u graag verder met onze expertise op het gebied van richten. Dit kunnen wij doen in onze werkplaats in Zwolle of op locatie.

Specialist in richten
Richten van elk voertuig of object

Uw partner

Elk voertuig of object richten

Door onze geavanceerde apparatuur en kennis kunnen wij elk voertuig of object richten. Dit doen we door middel van warmte. Indien nodig gebruiken wij daar een inductiewarmer voor, waarbij wij het materiaal plaatselijk verwarmen. Door het op deze manier te doen, zullen de sterke eigenschappen van het materiaal niet veranderen.

Natuurlijk is het van belang dat dit met zorg wordt uitgevoerd. Er wordt vaak gezegd "als iets krom is, dan wordt het nooit weer zoals het was". Wij kunnen u verzekeren dat dit wel mogelijk is. Sterker nog, dit garanderen wij u zelfs!

Richten is een goed alternatief om kosten te besparen. Zo hoeven er geen onnodige dingen vervangen te worden, zoals cabines of hulpframes van een truck of trailer, welke total loss zijn door chassis schade.

Staat uw voertuig er niet tussen?

Geen probleem. Waarschijnlijk kunnen wij uw voertuig ook richten. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 038 422 60 22.
Logo Roessink Richttechniek

Adres

Lichterweg 21,
8042 PW Zwolle

Openingstijden

Ma tm vrijdag 8.00 uur tot 17.00
Za en Zo gesloten

24/7 bereikbaar op 06-15146401

Contactgegevens

© 2024 Roessink Richttechniek | Power Internet - Professionele websites | Privacyverklaring | Power For Jobs