Kom jij ons team versterken?

Voorbewerker / Spuiter

Voorbewerker/Spuiter

Ben jij een veelzijdige creatieveling die op zoek is naar een nieuwe
uitdaging als spuiter/voorbewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze rol kom je terecht in een dynamisch team waar samenwerking en collegialiteit hoog in het vaandel staan.

Bij ons schadeherstelbedrijf in Zwolle zoeken we een ervaren vakman met een passie voor grote voertuigen. We zoeken iemand die uitdagingen niet uit de weg gaat, zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en altijd streeft naar topkwaliteit.

 

Wie zijn wij?

Met ons team van Roessink Richttechniek zijn wij dé expert op het gebied van truckschadeherstel. Met een specialisatie in het repareren van trucks, opleggers, bedrijfswagens, touringcars, landbouwvoertuigen en kranen, hebben wij een uitgebreide expertise opgebouwd. Onze volledig uitgeruste spuiterij stelt ons in staat om een allesomvattende schadeherstelservice te bieden. Wij zijn gepassioneerd in het verzorgen van grondig herstelwerk, waarbij we niet alleen de zichtbare schade aanpakken, maar ook structurele en functionele aspecten. Onze diensten omvatten het herstellen van schade, het rechtzetten van krommingen, lassen, spuiten en monteren.

Wat ga jij doen?

Je taken omvatten onder andere het gereedmaken en spuiten van voertuigen zoals trucks, trailers, bedrijfswagens en hun onderdelen. Hierbij horen ook taken als (de)monteren, schuren, herstellen en strak maken van oppervlakken. Met jouw vakmanschap garandeer je een perfect eindresultaat, zodat de klant een prachtig hersteld voertuig ontvangt.


Wie ben jij?

Je bent creatief van geest met een flexibele en enthousiaste houding. Zelfstandig werken in een team is voor jou geen probleem. Bovendien heb je oog voor detail en lever je altijd hoogstaande kwaliteit. Een sterke motivatie en een passie voor trucks, trailers en carrosserieën is belangrijk voor ons. Diploma's zijn mooi meegenomen, maar niet strikt vereist.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

- Een salaris dat we in overleg bepalen op basis van leeftijd en ervaring
- Pensioenopbouwmogelijkheden
- Vakantiegeldregeling
- Werken binnen een hecht team
- Een vaste aanstelling
- Kansen voor relevante opleidingen binnen jouw functiegebied

 
Is deze vacature voor spuiter/voorbewerker iets voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Stuur je cv en motivatie naar administratie@roessinkrichttechniek.nl en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Voor verdere vragen zijn we bereikbaar via tel: 038-4226022.

Roessink Richttechniek

Lichterweg 21,
8042 PW Zwolle

Logo Roessink Richttechniek

Adres

Lichterweg 21,
8042 PW Zwolle

Openingstijden

Ma tm vrijdag 8.00 uur tot 17.00
Za en Zo gesloten

24/7 bereikbaar op 06-15146401

Contactgegevens

© 2024 Roessink Richttechniek | Power Internet - Professionele websites | Privacyverklaring | Power For Jobs