Op locatie

Richten kan ook op uw locatie

Roessink Richttechniek heeft ruim 25 jaar ervaring om op locatie te richten. Dit komt veelal voor bij bedrijven die een richtvloer in hun bezit hebben, maar niet de apparatuur en de kennis. Voor ons is dit geen enkel probleem. Wij gaan het hele land door om dit voor u te verzorgen. Zo hebben wij ook ervaring in het buitenland.

Richten over de hele wereld

Door onze uitgebreide kennis en ervaring zijn we meerdere malen in een goudmijn in Afrika geweest om trucks te richten. Daar kwam bij dat er in de werkplaats in Afrika niet of nauwelijks apparatuur aanwezig was, die we normaal gesproken nodig hebben om deze werkzaamheden uit te voeren. De kennis en ervaring kwamen goed te pas om het ondanks de omstandigheden toch voor elkaar te krijgen. 


Mobiel uitlijnen van zware bedrijfswagens is ook een activiteit van ons. Roessink Richttechniek kan op locatie uitlijnen en problemen oplossen van uw wagenpark. Wilt u uw volledige wagenpark uitlijnen? Dan komen wij graag bij u langs om een scherpe aanbieding te doen.


Kleinere schades kunnen wij ter plekke verhelpen. Als er vooraf foto’s van de schade worden opgestuurd, komen wij met de juiste onderdelen bij u langs. Ook verrichten wij noodreparaties. Dit alles om stilstand zo beperkt mogelijk te houden.