Ons bedrijf

Roessink Richttechniek sinds 1989

Roessink Richttechniek is de specialist op het gebied van truckschadeherstel. U kunt een groot gedeelte van onze werkzaamheden vinden op deze website. Ons ervaren personeel staat klaar om ook 'uw klus' te klaren. Wij mogen een groot aantal verzekerings- en lease- maatschappijen tot onze klantenkring rekenen.

Historie

De Zweedse firma Josam startte in 1989 haar activiteiten onder de naam Josam Richttechniek. De hoofdactiviteit van het bedrijf was verkoop van richtapparatuur van Josam, het Zweedse moeder bedrijf. Daarnaast werd er een werkplaats ingericht voor training van de kopers met de apparatuur. Naast het richten en uitlijnen van trucks en trailers kwam er ook apparatuur voor het richten en uitlijnen van personenauto’s en een bandenservice. Voor alle werkzaamheden en apparatuur zijn er cursussen waarin kennis wordt overgedragen, maar waaruit ook de gebruikerservaring van onze klanten wordt verzameld. Op deze wijze wordt veel kennis verkregen over de transportwereld en schadebranche.


In 2006 werd besloten de Nederlandse Josam vestiging te splitsen:


  • De verkoop van machines wordt kernactiviteit
  • De werkplaats en onroerend goed worden verkocht en gaan zelfstandig verder. 

Team Truckschade

Wij begrijpen als geen ander dat u graag met een veilig voertuig de weg op gaat. Wanneer u schade ondervindt, wilt u dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Wij herstellen uw schade op een kwalitatief hoogwaardige en efficiënte wijze. Door te werken met een platte organisatiestructuur en continu aandacht te besteden aan een zo kort mogelijke doorlooptijd, zijn wij in staat u snel van dienst te zijn! Wij werken met een klein team waarin ieder zijn eigen kwaliteiten kent.